Moeder gaat jarenlang niet naar de wc – De reden laat ze hier zien

Er zijn genoeg ziektes of aandoeningen waar men tot op de dag van vandaag niet graag bespreken met anderen. Zo ook een ziekte dat te maken heeft met je darm.

Toen zij de leeftijd kreeg van 15 jaar, werd bij haar de ziekte van Crohn vastgesteld. Dit is een ziekte van de maag- en darmstelsel dat leidt tot vreselijke buikkrampen, diarree en een extreem pijnlijke stoelgang. Wat de exacte oorzaak is van deze ziekte is nog onbekend. Wel bekend is, dat als je deze ziekte hebt het je dagelijkse leven belemmerd. Deze ziekte maakte het leven van Krystel tot een ware hel. Ze was voortdurend moe, ook wanneer zij 15 uur achtereen had geslapen. Zelfs een etentje was niet meer leuk, want ze moest vaak naar de wc toe om zo een eventueel ‘ongelukje’te vermijden.

Zelfs beschrijft ze haar ziekte als “een constante voedselvergiftiging”. Het duurde erg lang voor ze haar ziekte echt kon aanvaarden, maar ondertussen komt ze er openlijk voor uit – om andere slachtoffers moed te geven. Zo vertelt ze over haar levensverhaal: “Toen de ziekte vastgesteld werd, voelde ik me echt ellendig. Als er iemand na mij naar het toilet ging, wilde ik huilen omdat het zo pijnlijk was.” Daarom vind Krystal het ondraaglijk om foto’s te zien uit de tijd dat ze echt helemaal op het dieptepunt zat. Jarenlang doet ze alles om de ziekte verborgen te houden en trekt zich steeds meer terug.

Bekijk ook deze video:Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 🙂

Vriendelijke groet,
Team Ongelooflijke Verhalen