‘Sixth Sense’ leidt de jongeman naar een verontrustende scène.

Een 9-jarig meisje overleefde een dodelijke auto-ongeluk dankzij een nabijgelegen bewoner die het ongeluk hoorde. Ryan Boyce, die in Oklahoma City, Oklahoma woont, was op zijn veranda toen hij een auto hoorde crashen.

“We hebben een motorfiets horen rijden door waanzinnig snel te gaan,” vertelde Boyce aan KFOR. “We horen dit luide geschreeuw, een grote crash, en we wisten dat we een ongeluk hadden gehoord.” Boyce en zijn familie belden de politie, maar ze konden die auto niet vinden die nacht. Boyce en zijn familie besloten om ernaar te zoeken. ‘Vanochtend kon mijn broer het gevoel niet verdrijven dat er iemand gewond was, iemand zou kunnen sterven,’ zei Boyce toen. “Hij reed hier alleen en vond het ongeluk en belde onmiddellijk de politie.” Toen de autoriteiten de auto vonden, vonden ze ook de lichamen van een vrouw en een kind. Maar er was ook een overlevende, een 9-jarig meisje. “Ze konden nog steeds door daar te liggen, en dat kleine meisje kon nu dood zijn,” zei Boyce. “We hadden er in de laatste minuten van haar spaarpunt kunnen zijn, ik bid gewoon voor dat gezin wie ze ook zijn, ik weet niet wie ze zijn, maar God zegene je.

” Het meisje werd in ernstige toestand naar het ziekenhuis gebracht. De slachtoffers werden later geïdentificeerd als de 29-jarige Tera Mattingly en de 8-jarige Zoey Mattingly. Veel lezers prezen de jongeman en zijn familie omdat ze het meisje hadden gevonden en haar leven hadden gered. “God zegene deze jongeman omdat hij naar zijn buikgevoel heeft geluisterd en dit ongeluk heeft gevonden en heeft geholpen de politie daar te krijgen,” vertelde een lezer van het Mad World News op de Facebook-pagina van de site. “Gods zegeningen ook voor het meisje dat het ongeluk heeft overleefd.” “Luister naar het zesde zintuig, God heeft ons gegeven, dat de jonge man vond dat er iets niet klopte, hij en zijn familie eindigden met het redden van het leven van een kind,” schreef een ander. “We moeten luisteren naar onze harten en onze kinderen”, voegde een ander eraan toe. ‘Hij was Gods instrument om dit kleine meisje te redden.Zijn de twee jongens de vorige avond gered?’ Sommige lezers ondervroegen de prestaties van de politie in de zaak. “Slecht werk door de officieren,” schreef een lezer. “Ze zouden echt langer moeten zijn. Begrijp me niet verkeerd, ik ben helemaal voor de politie, denk maar dat het beter had moeten gaan.” “Ik begrijp niet waarom de politie dat incident niet grondiger heeft onderzocht”, schreef een ander.

Bekijk ook deze video:Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 🙂

Vriendelijke groet,
Team Ongelooflijke Verhalen