Dit is wat je ondergoed onthult over je persoonlijkheid.

Je ondergoed is een van je meest persoonlijke dingen en het soort ondergoed dat je draagt is meestal het ding dat je niet aan anderen openbaart. Uw voorkeuren en het soort ondergoed dat u het prettigst vindt, is iets dat verborgen blijft en toch vormt het een belangrijk onderdeel van uw identiteit.

1. T-String
Als de T-string uw favoriete ondergoed is, bent u iemand die zich extreem comfortabel voelt in uw huid. Je bent zelfverzekerd, onafhankelijk en iemand die weet hoe je moet pronken met wat je hebt. Je zelfvertrouwen komt voort uit het immense zelfvertrouwen dat je hebt en er zijn maar weinig mensen die het ondergoed en je zelfvertrouwen op de manier zoals jij dat doen kunnen.

2. G-string
Als G-string je favoriete ondergoed is, ben je het soort vrouw dat werk en plezier met evenveel gemak kan combineren. Je begrijpt jezelf heel goed en je hebt vertrouwen in je persoonlijkheid, wat betekent dat je comfortabel bent in het onthullen van kleding en toch weet je precies hoeveel te verbergen. Het is hetzelfde met je persoonlijkheid waarin je precies weet wat je moet onthullen en precies welke kant van je persoonlijkheid je moet verbergen voor alle anderen. Een zeer zeldzame kwaliteit inderdaad.

3. Onderbroeken
Als je onderbroeken je favoriete ondergoed zijn, ben je het type persoon dat ambitieus, gedreven en gemotiveerd is om te slagen. Je vindt het niet erg als je het doel bereikt dat je jezelf hebt gesteld en er is weinig dat je niet voor je dromen zou doen. Je drive en je verlangen onderscheiden je van de rest en je bereidheid om die extra mijl te gaan, is wat jou als persoon definieert.

4. Tanga
Als tanga je favoriete ondergoed is, ben je iemand die van nature een traditioneel persoon is maar progressief door gedachten. Je vindt het leuk om een eenvoudig leven te leiden en te geloven in de simpele geneugten van het leven, maar je gedachten moeten actueel zijn en de mensen met wie je deelt, moeten ruimdenkend zijn. Je bent het soort persoon dat alleen kan opschieten met mensen die eerlijk en vooruit denken en je haat iedereen die faalt en gedijt met haat en vooroordelen.

5. Bikini
Een bikini is goed voor bijna elke gelegenheid en het is altijd een goed idee om ze onder je kleding te dragen. Als de bikini je favoriete ondergoed is, ben je het soort vrouw dat buiten, atletisch en iemand is die graag in de schijnwerpers staat. Je bent altijd voorbereid op elke gelegenheid en je bent uiterst comfortabel met je lichaam. Je bent dus het soort persoon dat speels en sexy kan zijn wanneer je dat wilt en ook serieus en praktisch wanneer dat nodig is.

6. Hipster
Als de hipster jouw voorkeur hebben voor ondergoed, ben je misschien ook een brutale persoon. Je bent het soort meisje dat slim, alert, grappig is en een geweldig gevoel voor humor heeft. Je kunt het net zo goed teruggeven als je ontvangt en je hebt een sportieve geest die ongelooflijk is. Je bent dus het soort persoon dat speels is, charmant en iemand die niet bang is om de nieuwe dingen in het leven uit te proberen.

Bekijk ook deze video:Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 🙂

Vriendelijke groet,
Team Ongelooflijke Verhalen