Jongen reciteren belofte en bidden gaat viral.

Een moeder uit Texas uploadde een foto van haar kleuterzoon die bad en de belofte van loyaliteit reciteerde, zich niet bewust dat ze op het punt stond het internet te veroveren. De foto ging viral en trok meer dan 2 miljoen Facebook-views, WTTG-rapporten.

Heather Nelson, de moeder van Royce Thompson, legde uit dat ze haar zoon laat had afgezet op zijn basisschool in Santa Fe, Texas. Hij stond op het punt de deur te openen toen hij plotseling stopte. Aanvankelijk had zijn moeder geen idee wat hij aan het doen was en smeekte hij hem om snel naar binnen te gaan. “Ik kon niet echt vertellen wat hij aan het doen was en ik zei ‘Royce..go..go’ terwijl kinderen om hem heen liepen,” schreef Nelson op Facebook. “Nou, hij gaf geen krimp en ik dacht: wat doet dit kind?” Toen een politieagent Nelson benaderde en uitlegde wat hij aan het doen was, waren ze allebei verbluft. “Ik kon niet geloven dat hij erkende dat dit een moment was van, je weet wel, je moet stoppen om de belofte te doen en hij deed het gewoon,” zei agent Cibby Moore, meldt WJW.

“Hij negeerde gewoon alle kinderen om hem heen en bleef het doen. En het was geweldig.” Royce had gehoord dat de schoolleiders de eed van trouw luid en ondanks het late optreden vond hij dat hij respect moest tonen voor zijn land en geloof. “Dank u God. Bedankt dat je me een prachtige dag hebt geschonken, ‘voegde Royce eraan toe. “Omdat ze geen gebed hebben op scholen, zegt hij in stilte een klein gebed en dat is precies wat hij deed,” legde Nelson uit. De moeder nam vervolgens de foto die uiteindelijk de harten van veel mensen in het land raakt. “Het zijn dingen als deze die me nog steeds hoop geven voor de toekomst en die me ook trots maken op het kleine stadje waar ik vandaan kom!” becommentarieerde een Facebook-gebruiker. Terwijl Nelson schreef dat ze trots was op haar zoon, schreef ze ook zijn goede ‘waarden’ toe aan haar ouders. “Ik kan niet alle eer opeisen … hij heeft een rolmodel … die geweldige man die je kent als rechter Mike Nelson,” schrijft ze over de grootvader van de jongen. “Godzijdank houdt hij van zijn Paw Paw, hij heeft zoveel van zijn waarden … het is geweldig.”

Bekijk ook deze video:Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 🙂

Vriendelijke groet,
Team Ongelooflijke Verhalen