De man vult de auto van de vrouw met cement, nadat zij haar naam verandert.

In een ongewone reeks van gebeurtenissen vulde een ontevreden echtgenoot de auto van zijn vrouw met cement als wraak nadat ze haar achternaam had veranderd in de naam van een plaatselijke supermarkt.

Het verhaal begon toen het naamloze echtpaar in St. Petersburg, Rusland, een echtelijke “ruige plek” ervoer, volgens Daily Mail. Blijkbaar veranderde de vrouw haar achternaam zonder haar man te vertellen over haar plan. De vrouw veranderde haar naam in ‘Veniy’, de naam van de supermarktketen waar ze voor werkt. De naam, ironisch genoeg, vertaalt naar ‘Loyaal’. Het lijkt erop dat de winkel een promotie had waarin het beloofde mensen rond de $ 875 per maand te betalen om hun naam in de naam van de winkel te veranderen en te betalen zolang de deelnemer het op die manier hield. Als dat niet vreemd genoeg was, kwam de keuze voor de wraakmethode van de man rechtstreeks uit het linker veld. Een voorbijganger betrapte het voorval toen de man de gehuurde chauffeur van de cementwagen hielp terug te rijden naar het open raam van een rode vierdeurs sedan voordat hij de chauffeur de opdracht gaf het beton de glijbaan in te sturen en in het kleine voertuig te vullen helemaal tot aan de ramen. Lijkend tevreden over zichzelf in de video, glimlachte de man en sprak hij joviaal tegen de man met de camera tijdens het incident.

De man koos naar verluidt zijn woede op de auto omdat hij wist dat zijn vrouw het koesterde en het van binnen en van buiten zuiver hield. De video die op YouTube is geplaatst, heeft in vier dagen meer dan 1,8 miljoen weergaven en duizenden reacties ontvangen. Veel mensen uitten hun bezorgdheid over de extreme reactie van de man. “Ik hoop dat deze idioot een boete krijgt”, schreef een commentator. “De bestuurder zou kunnen worden vervolgd,” zei een ander. “Net als deze man, omdat hij technisch gezien degene was die het cement goot, waarom zou hij ermee instemmen om dat te doen?” Hoewel ongetwijfeld ongebruikelijk, lijkt het erop dat het niet ongehoord is om een auto met beton te vullen als wraak.

LEES VERDER OP DE VOLGENDE PAGINA!Vorige 1 van 2

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 🙂

Vriendelijke groet,
Team Ongelooflijke Verhalen